MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek umyj główkę kapusty, zdejmij pierwsze,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczna surówka z młodej kapusty i ogórka. Zrobisz raz i będziesz przygotowywać ją co tydzień. Przepis na najlepszy dodatek do obiadu

Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 1

Na początek umyj główkę kapusty, zdejmij pierwsze, uszkodzone liście i przekrój całość na pół. Do przepisu potrzebujesz jednej połówki kapusty, drugą możesz wykorzystać np. do zrobienia bigosu.Zobacz kolejne zdjęcia — pod każdym zamieściłam wskazówki do przepisu.

Zobacz również

Stolica Dolnego Śląska przeniesiona do Legnicy? Nowy pomysł reformy administracyjnej

Stolica Dolnego Śląska przeniesiona do Legnicy? Nowy pomysł reformy administracyjnej

Ranna kobieta ze śrubokrętem wbitym w nogę w Lesznie. Policja zatrzymała mężczyznę

TYLKO U NAS
Ranna kobieta ze śrubokrętem wbitym w nogę w Lesznie. Policja zatrzymała mężczyznę

Polecamy

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze