MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Wręczono nagrody poetyckie "Reflektor". Zwyciężył tomik "Heterotopie"

Wręczono nagrody poetyckie "Reflektor". Zwyciężył tomik "Heterotopie"

Euro 2024. Kibicujesz Biało-Czerwonym? Przyślij nam swoje zdjęcie

Euro 2024. Kibicujesz Biało-Czerwonym? Przyślij nam swoje zdjęcie

Polecamy

Julia Wieniawa i Małgorzata Rozenek w eleganckich sukniach. Idealne na letnie wesele

Julia Wieniawa i Małgorzata Rozenek w eleganckich sukniach. Idealne na letnie wesele

Polscy drwale idą po rekord! Polish Trophy Stihl Timbersports w Buku

Polscy drwale idą po rekord! Polish Trophy Stihl Timbersports w Buku

Nagrody „dla leni i mierniaków”. Nauczycielka oburzona komentarzem

Nagrody „dla leni i mierniaków”. Nauczycielka oburzona komentarzem