MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni,...
fot. Wikipedia, domena publiczna

Kulinarne rewolucjonistki. Poznaj 5 niezwykłych kobiet, które zmieniły oblicze gastronomii

Julia Child (1912-2004) to znana amerykańska szefowa kuchni, ikona telewizji i pisarka, która spopularyzowała w USA francuską kuchnię. Jej książki m.in. Mastering the Art of French Cooking z 1961 są do dziś bestselerami i pozycją obowiązkową w biblioteczce każdego kucharza. Zasłynęła także dzięki prowadzonym przez nią programom kulinarnym, przede wszystkim The French Chef

Zobacz również

Serdecznie zapraszamy do udziału w ekscytującej grze terenowej
Materiał informacyjny

Serdecznie zapraszamy do udziału w ekscytującej grze terenowej

Groźny pożar w bloku w Poznaniu. "Spaleniu uległo całe wyposażenie pokoju"

Groźny pożar w bloku w Poznaniu. "Spaleniu uległo całe wyposażenie pokoju"

Polecamy

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy

Masz ten objaw na języku? To znaczy, że nie powinieneś pić kawy

Prosta i smaczna sałatka makaronowa. Podaję ją na ciepło, znika w kilka chwil

Prosta i smaczna sałatka makaronowa. Podaję ją na ciepło, znika w kilka chwil