MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
JARMUŻ...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

JARMUŻ
Jarmuż jest doskonałym źródłem witaminy A i witaminy C, a najlepiej sprawdza się jesienią i zimą. Jest również dobrym źródłem wapnia i potasu. Jarmuż to wytrzymałe, zielone warzywo liściaste, z którego można zrywać liście w miarę potrzeb, a on wciąż rośnie. Może przetrwać nawet w chłodne dni - jarmuż to ostatnie warzywo które pozostaje w ogrodzie po tym, jak wszystko zostanie wyciągnięte.

Zobacz również

Kolejny trener odchodzi z piłkarskiej drużyny ŁKS

Kolejny trener odchodzi z piłkarskiej drużyny ŁKS

Wypadek w tunelu w Lalikach w ciągu drogi S1. Tunel został zamknięty!

NOWE
Wypadek w tunelu w Lalikach w ciągu drogi S1. Tunel został zamknięty!

Polecamy

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia