Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4...
fot. 123RF

Obowiązki pracodawcy zimą względem pracownika. O czym szef powinien pamiętać?

Posiłki

Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4 godzinach pracy, podczas regulaminowej przerwy na drugie śniadanie. Przełożony musi ponadto zapewnić swoim ludziom ciepłe napoje. Przepisy nie określają konkretnie, w jakiej ilości. Gorące napoje mają być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej.

Zobacz również

Grają piłkarskie ligi: 3. liga, 4 liga, klasa okręgowa, klasy A i B [WYNIKI, RELACJE]

Grają piłkarskie ligi: 3. liga, 4 liga, klasa okręgowa, klasy A i B [WYNIKI, RELACJE]

Gminny Dzień Strażaka świętowano w Opatowcu. Medale i odznaczenia [ZDJĘCIA, WIDEO]

Gminny Dzień Strażaka świętowano w Opatowcu. Medale i odznaczenia [ZDJĘCIA, WIDEO]

Polecamy

Przegląd tygodnia od 1.03 w Wodzisławiu ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Wodzisławiu Śląskim, (1.03-7.03.2020)

Przegląd tygodnia od 1.03 w Wodzisławiu ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Wodzisławiu Śląskim, (1.03-7.03.2020)

Przegląd tygodnia od 23.02 w Wodzisławiu ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Wodzisławiu Śląskim, (23.02-29.02.2020)

Przegląd tygodnia od 23.02 w Wodzisławiu ŚląskimTygodniowy przegląd prasy w Wodzisławiu Śląskim, (23.02-29.02.2020)