5 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć ciasto w kulę, owiń folią spożywczą i włóż na pół...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 3

Zagnieć ciasto w kulę, owiń folią spożywczą i włóż na pół godziny do lodówki.

Zobacz również

Byli podopieczni „Ciapkowa” ponownie razem

Byli podopieczni „Ciapkowa” ponownie razem

Jubileuszowy koncert Budki Suflera w Ogrodzie Saskim. Zobacz zdjęcia

Jubileuszowy koncert Budki Suflera w Ogrodzie Saskim. Zobacz zdjęcia

Polecamy

Dodajesz to do kawy i chudniesz w oczach. Spala tłuszcz i ułatwia robienie kupy

Dodajesz to do kawy i chudniesz w oczach. Spala tłuszcz i ułatwia robienie kupy

Sycąca zapiekanka z cukinią. Pomysł na prosty i smaczny obiad

Sycąca zapiekanka z cukinią. Pomysł na prosty i smaczny obiad

Polscy drwale idą po rekord! Polish Trophy Stihl Timbersports w Buku

Polscy drwale idą po rekord! Polish Trophy Stihl Timbersports w Buku