"Pierogowe szaleństwo" w Wodzisławiu Śl." czwarta edycja konkursu za nami
Do czwartej edycji zgłosili się uczniowie klasy I i II z klas Technikum Gastronomicznego oraz Zasadniczej Szkoły Zawodowej. Mieli za zadanie w ciągu 120 minut sporządzić cztery porcje pierogów, podanych jako gorąca zakąska.
Organizatorkami konkursu były nauczycieli przedmiotów gastronomicznych: Elżbieta Kaczmarek-Wija i Judyta Lamża.
I tak pierwsze miejsce zdobył Rafał Czerniawski z kl. IIA TG, który przygotował pierogi meksykańskie, w towarzystwie salsy pomidorowej, drugie miejsce wywalczyła Edyta Pszczółkowska z klasy IIB TG, a trzecie Kamil Mrozek również z klasy II A TG.
ZOBACZ TEŻ: Polub nas na Facebooku i bądź na bieżąco z informacjami!
MECZ Z PERSPEKTYWY PSA. Wizyta psów z Fundacji Labrador
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?